2013-03-31 13:34:00 | Vardagsuppdateringar

Min morgon

 
Så ser min morgon ut just nu. Alex och jag är inne på natt tre nu som hon har sovit över här, så mysigt, bästa starten på lovet! Jag klev upp vid elva och gjorde frokust och vi har fortfarande inte lämnat sängen. Halv ett så jag att jag skulle gå upp ett. Ett blev halv två, och snart är klockan två.. Solen lyser utanför iallafall, borde verkligen ut i värdet, det är ju någon plusgrad. Så skönt!!

2013-03-30 17:12:20 | Kreativt

Glad påsk

 
Toodiluu!! Jag och Alex målade lite påskägg idag. Vet dock inte om det blev så påskigt men måleri blev det! :)
Glad påsk alla, hoppas ni får det bra. Ska ha över lite vänner och umgås snart. Hej!
 

2013-03-29 18:27:04 | Kreativt

Långfredagens påhitt

Hej! Idag har jag inte gjort något annat än att kolla på film och pyssla. Så jag knopade ihop två stycken pappersrosor som ni ser. Hittade beskrivningen på denna härliga bloggen. Jag målade vanilga papper med vattenfärg och målade ut blommönstret och istället för att klippa ut blommbladen med sax så rev jag istället kanterna så det fick en liten mer rough touch. Jätte enkelt och roligt. 
 

2013-03-28 18:52:42 |

ett steg frammåt

 Hej!! Nu har jag påsklov!! Sååå underbart skönt och så behövligt! Ska tillbringa tiden till att plugga körkortsteori så mycket som möjligt. Har även en körlektion och risk ettan och övrigt plugg från skolan med..  Bara att tugga på. Nedan är ialf resultat från lite påskpynt som jag och mamma satte ihop när jag var hos henne i veckan.
Ska ta och leta upp mitt påskägg nu som pappa har lurat bort någonstans i huset. Ha det bra, kram!
 
 
 
 

2013-03-27 10:14:23 | Sytt

White

Hej! Jag sydde ett par byxor för ett tag sedan, som jag troligtvis inte kommer att använda men jag kan lika väl visa upp dem så att de får lite uppmärksamhet :) Jag skulle behövt annat tyg men utbudet var begränsat så det blev som det blev.. Första gången jag sydde ett par ordentliga byxor så jag är nöjd med resultatatet.
 
 

2013-03-26 18:06:53 | Foto

a warm embrace

 
Godeftermiddag! I lördags hämtade min moster mig så drog vi ner till Skåne till min mamma och hennes sambo som bor där nere. (Försökte för övrigt blogga därifrån men de bor precis vid havet och har mobilbreband, ingen bra komination.) Vi besökte min morbror över en middag, tog en sväng till Lund, inmatat lite vitamin D, promenerat och solat! Snön där nere är borta och det är lite varmare där nere än här uppe i Jönköping, så skönt! Men nu är jag iallafall på hemplan och ska påskpyssla lite de kommande dagarna. Ha det fint! :) 

2013-03-19 20:51:10 |

Ungdomens vårsalong

"Alexithymia"
 - Svårigheter att känna igen sina egna känslor.
 
 
 
En jätte kul announcement jag har är att jag blev antagen till ungdomens vårsalong(!) med bilden längst upp. Utställningen hänger i Jönköpings länsmuseum tills mitten av April så ta er dit, en jätte snygg och intressant utställning!
 
Jag kom in med ett foto som jag tog med vackra Alex, jag har bloggat om den foto serien här. Känns som halva släkten dök upp, haha riktigt härligt med allt stöd! Tack! Mamma och syster på bilden ovan, mormor var på plats med blommor, (haha så söt) pappa, min morbror med familj, kusinerna. Två av fastrarna med. Tack, verkligen!

2013-03-18 22:11:38 | inredning

Jealous

 
Avslutar en rent ut sagt onödig dag med en nybäddad säng, lite apelsin och vatten. Ska slumra till tidigt idag,
07.30 ska jag vara på körskolan imorgon, haha kändes jätte lätt att strycka alla mina sovmorgonar (framöver) på körskolan när jag spikade schemat med läraren, jag får ta och bita ihop! Godnatt :)

2013-03-16 18:43:30 | Kreativt

Designed a tattoo

 
För ett tag sedan fick jag äran att designa en tatuering till min vän Alexandra. Jag satt dagen innan och målade upp hennes ide i photoshop(bilden till vänster), och jag visste inte hur stor betydelse den skulle ha när vi, några timmar senare satt inne i tatueringsstudion och tatueraren kopierade av hela min skiss! Tatueringen är en patronus från Harry Potter som står för skydd, familj, värme och mod. Riktigt snygg blev den i sin riktiga form! :)
 
 

2013-03-13 20:55:00 | Vardagsuppdateringar

that's how it goes

Hejsan! Gud vad länge sedan det var! Här är fyra osammanhängande bilder (från senaste) till mitt (just nu) osammanhängande liv.
 
 
 
Jag har flyttat, blivit antagen till ungdomens vårsalong, designat en tatuering till min finaste, anmält mig till körskola, gått på begravning, börjat sy om pappas gamla skinnjacka, besökt Göteborg, sett kungen, spenderat några dagar i Lund, mått bra och dåligt.
 
Inlägget dedikeras till Alexandra som påminde mig om hur dåliga jag är på att updatera. Så på riktigt denna gången, jag ska försöka se om någon kan fixa en ny bloggdesign till mig så det händer något. Bloggmaterial har jag, ska bara hitta tiden. Kram på er!