2013-06-30 14:25:01 | Vardagsuppdateringar

mata ankor

Hejsan!
Igår tog jag för omväxlingsskull med mig kameran när jag träffade upp mina två fina pinglor. Vi hälsade på änderna med massa bröd och avslutade kvällen med shopping på ica och film.

2013-06-29 19:51:58 | Kreativt

Ser du porträttet?

 

I slutet av terminen gjorde jag ett självstdändigt större "konstprojekt". Jag arbetade med fyra delar där poängen är att det finns fler än ett motiv. Du kan läsa mer om det på min skolsida här.

2013-06-23 21:29:00 | Kreativt

Måla inte med kaffe, det luktar

Hejhejhej!! ÄR tillbaka efter dagar utan internet. Det började med Hultsfredfestivalen i fyra/fem dagar. Dagen efter drog jag direkt ner till Helsingborg, till min mamma där inget internet existerar, måste gå ut på en större gata för att få signal i telefonen, lite charmigt å kanske välbehövligt ibland :)
 
Här iallafall har jag börjat ta tag i min akrivmapp jag fick från skolan bestående av massa arbete jag gjort i under år två. Framför er ser ni en äggtempera tavla. Ägg, vatten å färgpulver. Så jag blandade min egen färg å experimenterade. När jag skulle rama in den så var vit bakgrund för stum så jag drog på lite kaffepulver och vatten så fick det en lite mer äldre look. Är nöjd.
Kram!

2013-06-10 10:53:00 | Foto

några få från min helg

2013-06-06 10:00:00 | Vardagsuppdateringar

Mindre roliga nyheter

 
 
 
Hej!
Nu under ledigheten ska jag ner till Helsingborg. Jag kommer inte ha något internet, lika bra det för jag ska på begravning. Ska umgås med andra halvan av familjen och gå längs havet och kolla på solnedgången, ta det lugnt och samla tankarna. Puss hej!

2013-06-03 19:58:00 | Kreativt

colorful fan

Hej!
Ser ni vad fantastiskt! Et´färgspridd fläkt! Jag målade fläktbladen i de tre grundfärgerna och vips så blir allt lite mer unicorn! Men nej, Det Är En Lögn. Visst. Blir jätte snygga bilder. Men i verkligheten sitter du å kollar på en mix av orange å brun färg..mindre kul. Tur väl var anväde jag akrylfärger så färgen gick av med lite vatten så min fläkt är återställd. Internet lovade mig vad första bilden visar, men jag föll för det. Gör det inte.

2013-06-02 19:40:20 | Kreativt

En blomma i baileys

 
Tjena! Jag behövde en kruka till min yber gulliga mini-orkidee så jag fixade en. La en Baileys flaska i en plastpåse, slog söder av halsen med en hammare, olyckligtvis gick dock hela flaskan i bitar men det var bara till att limma ihop! ;) Se till att tillskillnad från mig, använda handskar, har massa småsmå glas slitter i händerna nu, mindre kul.. Men resultatet blev jätte fint så det blir fem av fem möjliga :)