2012-11-30 20:47:34 | Vardagsuppdateringar

fredag

 
 
Tjollahop! Dagen är kommen, sitter och julmyser med familjen vid brasan framför en film. Vi har adventspyntat och städat huset så vi kopplar av. Imorgon blir det julbak och sändag så är det julskyltning. haha mycket julsnack, ska försöka få itu med lite plugg mellan allt. Kram :)

2012-11-28 21:25:59 | Vardagsuppdateringar

like abracadabra

Hej! Sitter i sängen hemma. Varit ensam hela dagen sen jag kom hem vid ett. Har pluggat och jobbat, städat lite när jag kom hem också. Så nu ligger jag i sängen, lyssnar på musik och äter glass, så går det när det är ff ;) Åhh vad jag längtar till fredag! Adventspynta, haha jag är en sån tönt, men det ska bli roligt :* Ha det bäst, Kram! 

2012-11-25 19:48:26 | Vardagsuppdateringar

identical twins

Tjenixen! Idag drog min finaste Angelica iväg mig till Hv71´s match mot skellefteå, min första hockey match. Två-ett blev det, tror jag, haha tyckte personligen det var roligast när de började fightas, annars så är det bara överbetalda män som spottar, trycker upp varandra mot sargen och kutar över isen för att jaga en puck. Finner inget intresse idet. Men en upplevelse i sig varje fall var det. Nu ligger jag nerkurad i sängen och ska läsa min engelska bok, jätte bra, beautiful creatures heter den för er som är fantasy intresserade. Hej!
 

2012-11-22 14:13:21 | Vardagsuppdateringar

Let your heart be light

Whaam boom! Hej! Det var några dagar sen sist! Skola för full rulle, men idag hade vi halv dag så jag slutade vid tolv. Sitter nu hemma själv och har gjort en eld, krypt ner i mina mjukisyxor. Det enda som saknas nu är sällskap och julmusik. Och december, vill ha det nu. Min favorit månad :) Slutet på nästa vecka är det äntligen dags för advents pynt, fram med ljusstakarna och byta garidiner, nästa söndag är första advent! Helt sjukt, det ligger som motivation denna veckan och nästa, haha älskar det. Ska ta itu med ett historia arbete nu, ha det så bra! Kram

2012-11-19 19:27:38 | inredning

Vardagsmys

Idag har jag haft studiedag men inte studerat, tog en paus, var ute och gick med min syster, har läst, kollat på film och nu har jag poppat lite popcorn och blandat min traditionella päronsaft, så jag ska krypa ner i min nybäddade säng kolla på det senaste Greys som jag fortfarande inte sett :) Kram!
 

2012-11-19 12:08:03 | Sytt

Lucialinne

Hejhej Hallå!! Jag har totalt glömt bort detta, sydde lite under höstlovet. Plockade fram för små lucialinnen och kapade dem egentligen bara på hälften, gick snabbt och enkelt.
 
 
Tog lite kort på ena till ett gammalt inlägg som ni hittar här.

2012-11-17 23:13:36 | Vardagsuppdateringar

hdbox

 
Tjenna! Min bror är på besök från Lund så vi har bakat lite chocolatechip cookies.
Pappa kom stolt hem med en såndär hdbox till tv så vi ska vi dra igång en film nu! ;) Tack för att ni tittar in, har haft veckan full med plugg och verkligen inte hittat tiden att blogga. Hur hinner alla storbloggare, fyra/fem inlägg per dag?? Imorgon blir det ivarjefall söndagsmiddag hos mamma och familjetid. Ha det bra :)

2012-11-14 15:11:29 | Vardagsuppdateringar

utställning

Haha wow Hej! Denna veckan är det utställning på Juneporten om normer bilderna vi har hållt på med. Har varit jätte nervös för Sveriges radio var där och intervjuade mig och två andra. Jag har inte velat lyssna på klippet (tänkte att det var bättre att leva utan vetenskapen att jag skämt bort mig totalt) men nu banne gjorde jag det, och ja, det kunde ju ha gått mycket värre än vad det egentligen gjorde kanske.. Haha, här har ni som vill lyssna en Länk, och lite från nätet.
 

2012-11-12 21:59:22 | Vardagsuppdateringar

Igår

 
Hej!! Idag bjuder jag på ett par fantasilösa bilder från farsdag. Jag och min syster lagade Ottossons specialite, älgkött. Bloggen kommer hamna i andra hand denna veckan. Har en stor skrivning om Hinduism och Buddhism, det ska jämföras, analyseras och faktas upp, tur för mig så tycker jag det är sjukt intressant, så jag har suttit hela dagen idag så jag kan koncentrera mig på matten imorgon som vi har prov i på onsdag. Och så historia och engelska också under veckan. Men! Men till min räddning har vi Breaking Dawn part two som jag ska spendera min torsdag till, något att se fram emot ialla fall och en eventfull helg också. Kram!

2012-11-11 17:27:54 |

Öppethus

 
Heheyo! Igår, lördags så var det öppethus på min skola. Vi stod och skulle måla expressionistiskt kubism, gick ju sådär, så jag visar Sophias grymma måleri istället ;) Min fd bloggpartner :) Sprang mest runt på skolan och kollade på musikeleverna som uppträde och åt lite kakor, chillade.

2012-11-09 17:49:16 | Foto

ibelieveicanfly

Et´voila! Bjuder på en gammal bild. Fredag, och imon ska jag till... skolan! Jepp, öppethus, ska hänga på bilden och sy lite så det kmr nog bli chill ändå. Kanske kan fixa in några 97or till linjen, ragga och rekrytera lite 8) Slutade vid tolv idag och stack till biblan, skulle låna en bok till engelskan, gick dock ut med fem böcker om hinduism och buddhism och utan någon bok till engelskan. Kom hem och plöjt igenom vampire diaries och the mentalists senaste.
Ha en go fredag! 

2012-11-08 20:25:34 | Vardagsuppdateringar

thursday dinner


Hej! Vart tog tiden vägen? Slutade halv fem, mamma kom och hämta upp mig, stack och handlade mat, så fick vi fin främmat över middagen. Klockan är nu tjugo över åtta. Och jag lägger mig, mina damer och herrar klockan nio. Japp, yes. Inte alltid att jag klara deadlinen men oftast! Haha om jag inte lägger mig i tid så ser jag bokstavligt talat i kors när jag vaknar, kommer på mig själv att jag tänkt samma tanke tre gånger om, nej det funkar bara inte. Klockan nio it is!

2012-11-07 17:31:03 | Vardagsuppdateringar

the road would be easy

 
Godeftermiddag! Sitter i själv hemma och hetsäter en värmpizza, ush, spyr på dem snart, har blivit för många nu på sistone, hahah busy busy. Det är helt bäcksvart ute, halv sex! Inte så taggad på stå och vänta på bussen och ta mig till jobbet, efter det så blir det sängen direkt, ska bara fixa lite plugg och packning. Onsdagar, ser alltid likadana ut, menmen. Kram på er!

2012-11-06 16:05:30 | Vardagsuppdateringar

stockholm

 

Några få bilder från stockholm. Jag, mamma och Elina, min syster, åkte upp och träffade mina kusiner, gjorde Stockholm och gick på konsert, jätte mysigt och roligt!
 
För övrigt så har jag fått jätte mycket feedback på min normbild och jag vill tacka alla som ger eran åsikt, jag växer för varje kommentar och tycker det är jätte roligt att ni engagerar er i mitt arbete, så tack, tack, TACK så jätte mycket!!
 
 

2012-11-05 18:20:10 | Kreativt

Well hello there

Hej! Kommer ni ihåg att jag mumlade om en tävling med en bild där jag photoshopat ihop mig till en slags anorexi verision? Tja, jag vann.. haha min bild tillsammans med två-tre andra bidrag sitter uppe runt i Jönköping iallafall.
 
Har ju varit uppe i Stockholm och haft en kanonhelg med kusiner, har lite fotografin att bjuda på till senare..
Hej hopp!

2012-11-03 15:00:00 | Kreativt

hollow talking and hollow girl

 
Ett inlägg klockan tre som lovat! Spenderade min fredag till min satans skoluppgift, skulle måla en bild inom fem olika konststilar, fy vad svårt! Jag tänker inte ens visa dem ordentligt, riktigt fula blev dom, haha inte lätt att jag valt bild när det enda jag vill åt på linjen är textilen, lär mig gör jag ialla fall ;)

2012-11-02 22:39:58 | Vardagsuppdateringar

Rain clouds come to play again

 
Hejsan! Svamlade i något inlägg igårkväll att jag bakade igår, hade ett litet mini halloweenpartaj ;) Åker till Stockholm imorgon, blir kusinbesök och konsert. Jag har ett tidsinställt inlägg imorgon kl 15 så ni kan ju kolla in då. Kram.

2012-11-01 23:41:00 | Vardagsuppdateringar

läs på egen risk

 
 
Jag sitter och dricker cola från ett bourbon glas och lyssnar på julmusik. Två saker jag egentligen inte ska göra. Dricker vanligtvis inte cola då det bara får mig att utveckla ett beroende, och för det anrda så har jag en strikt policy att inte lyssna på julmusik förrens första advent, en gammal tradition i familjen som bara jag följer nu för tiden, kanske inte längre dock. Colan är tillochmed nästan utslagen, och jag som inte druckit det sen sommarlovet, så är det utslaget. Som bourbon utan is. Där dog datan som spelade musiken. Perfekt, haha jag sitter ensam i mitt stora hus, själv och vet inte vad jag ska tänka. Jag har inte ätit mat sen klockan tolv. Det är nog det, har bara smält i mig bakelser, har nämligen bakat hela dagen. Silent night rullar nu, jag mår lite bättre. Det är bäst att jag går och lägger mig innan jag skriver i kors. 23.41, wow vad sent det blev ikväll, hoppas ni tolkar min ironi, haha vilket nonsens inlägg, om ni kommit så här långt så är jag imponerad, fem toasters. Gonatt.