2012-06-26 19:14:40 | Kreativt

knitart

En bild från Rådhusparken i Jönköping. Jag jobbar som feriepraktikant på en Bildistallation så idag var vi och satte upp ett knitart projekt och jag stickade ihop en blomma! Härliga kamerabilder så kvaliten är på topp!
 
 

2012-06-25 18:58:47 | inredning

surround sound spinning around

Hejsan hoppsan! Igår byggde jag om min steroställning. Jag tog en gammal äppellåda i trä och sågade den i tu och gjorde en liten ministällning av den avsågade delen och använde den till ett dataställ. Pretty much it. Skruvade lite hål och sånt där, fick användning av lite muskler när skruven ska sitta hårt osv.
Haha ha det fint, har inte mer att skriva, hej! :)

2012-06-14 22:22:56 |

sommarlovEtt första inlägg som passar till dagen kategori vilket är sommarlov! Hoppas ni får det så härligt som jag planerar mitt juni, juli och augusti att bli!

2012-06-12 18:40:48 |

Välkommen till min nya blogg!

Hej och välkommen till mitt förtrollande land! Sofia var namnet och jag kommer precis från sooq.blogg.se en blogg där jag och min kompis höll till, men vi bestämde oss för att testa att go solo, så här är jag! En sjuttonårig tjej med naturligt mörkblonda lockar och en hobby för det mesta som rör det kreativa området. Jag går en Bild-och-formgivning linje där jag hoppas på att utveckla mig under åren. Min kamera Lisa är med mig nästan överallt, jag, Primadonna och Lily hänger ibland och syr tillsammans, Primadonna är nämligen min provdocka och Lily är min symaskin, annars så spelar jag tvåhändigt över pianot, en gnutta gitarr. Pyssel, design, målning, fotografi är vad jag kommer blogga om här, så hoppas ni gillar det :)