2012-07-29 19:12:17 | Kreativt

cast

Toodiloo! För drygt en veckan sen göt jag två, här kommer det igen, ljushållare? Jag la rabarberblad över de skålarna som jag sedan hällde fincement i och voilaa´ så blev det lite fint mönster. Det blev en liten och en stor och detta lärde jag mig på praktiken jag hade i sommar, vilket ni kan läsa om här.

2012-07-25 22:41:22 | Vardagsuppdateringar

summer

Tre bilder från Apelviken där dagen spenderats med familjen. Det blev ett första dopp i havet och en första heldag på stranden. Nu sitter jag hemma röd som en tomat, smörde in mig tre gånger för att undvika just detta. Såklart har min syster och pappa undankommit utan en röd fläck då de inte brytt sig ett dugg. Cashing ;) Bilderna tagna med iPhonen och redigerade i Picture Effect Magic :)

2012-07-24 22:52:20 | Kreativt

le creatingHellohello! Jag nämnde tidigare att jag skulle sy en korsett och förberedelserna är igång. Första bilden är en snabb skiss som jag slängde ihop innan jag skulle börja klippa tyg osv och andra är riktlinjer som jag ska gå efter och nedan är tyget som jag ska använda, längre har jag inte hunnit. Har njutit av det fina vädret och jag hoppas ni solar lite i vad tha sun erbjuder nu för tiden också! :) Kram!
 
 
 
 

2012-07-22 11:56:18 | Sytt

Sommarklänning

Abrakadabra! Nu har jag äntligen fått klänningen fotad, så det är så här den blev. Den är superduber skön, känns som jag kommer gå i den hela sommaren om vädret tillåter det :) Relaterade inlägg: här, här och här.
Hahah här är den berömda skissen. Min första bild som jag ritat genom ritplatta direkt in i photoshop, med tanke på att jag aldrig gjort det förr så är det väl en decent bild. Alla prickarna och mönstret på klänningen tog jäätttee jätte jätte lång tid att göra! Sen så är ju hudfärgen också ett samtalsämne i sig men jag pillar inte mer med den nu. Nästa projekt är nämligen att sy en väska och en korsett. Kram!
 

2012-07-18 21:15:40 | Vardagsuppdateringar

i´m not moving

 
Några få bilder från Skåne. Var på stranden i tre minuter, gick på promenader, hälsade på söta minigrisar och coolade med famlijen. Kram :)

2012-07-17 20:06:50 | Kreativt

sneak peak

Hej! Som sagt så semestrar jag nere i Skåne därav min hemskta uppdatering! Men klänningen blev klar dagen innan avfärd och jag hade hoppats att jag skulle kunnat fota den på någon fin äng här nere men vädret har inte erbjudit mer än 15 minuters sol mellan allt regn. Här är i alla fall en liten sneak peak.
 

2012-07-12 13:43:53 | Kreativt

underklänning

Hello sunshines!! Idag syr jag för fulla muggar för nu ska klänningen bli klar! Detta är bara en muslin, eller en "underklänning", alltså linnet som ska vara under den riktiga klänningen. Tyget som ska vara över är spets så en muslin behövs. Nu ska nålarna bort och ersättas med stygn.

2012-07-11 16:27:31 | Kreativt

have a little faith

 
 
Hejsan hoppsan! Dagarna bara flyr iväg och jag vet inte vad jag gör för det mesta. Jag skulle vilja få mer kreativitet flödande så jag kan visa er mina projekt och planer, men här är ett iallafall. En sommarklänning! Första bilden har jag skissat upp i photoshop och det har jag aldrig gjort innan så mina skills på ritplatta är låga, och så är den verkligen inte klar heller, haha jag är överallt ju nu. Förresten så planerar jag att klänningen ska bli klar imorgon. Jag är medveten om att jag är relativt optimistisk nu, men det är så jag fungerar. På fredag ska nämligen jag och denna klänningen dra ner till Skåne och därmellan ska jag hinna med jobb och packning och planering osv. Vi håller tummarna! Kram :)

2012-07-05 11:48:59 | Kreativt

lighter

Hejsan! Idag är den här lilla killen i centrum! Detta är ytterligare ett projekt från praktiken jag haft i sommar, så en dag gjöt vi valfria föremål och jag skapade Alvar. En ljus'hållare'(?) Du haffar fram en form av något slag, detta var en kakform som jag täckte med matolja och sedan hällde fincement i, tryckte ner ett vanligt ljus och vips, Alvar var född!