2012-12-31 16:40:59 | Kreativt

nytt år

 
Hej! Jag önskar er mina fina läsare ett gott nytt år! Tack så mycket för att ni har hängt med detta året! Jag ska försöka få upp livet i bloggen igen och kanske byta designen till att börja med ;) Nu ska jag iväg och fira in 2013 med ett par vänner, toppen jag har på mig idag har jag sytt om (var en klänning ursprungligen) till dagens agenda, tänkte blogga mer om det imorgon. Så ha det bra så ses vi! Kram :)

2012-12-30 15:36:32 | Kreativt

lighthouse

 
Här står Sture! Ett keramik hus jag gjorde i skolan med plats för två värmeljus. Hade velat måla den i andra färger men det fick vi inte tid till så den fick bli i orginalfärgen, vit. Mucklorna bjuder Pettson och Findus på, en av tidernas bästa julkalendrar :) Har för övrigt sytt om två plagg som kommer dyka upp snart. Hej!

2012-12-27 23:08:02 | Kreativt

pepparhus

 
Välkomna årets ((dåliga)photoshopade) pepparkakshus! Mitt första och möjligtvis enda pepparkakshus, för fy vad tråkigt det var! Haha har egentligen inga problem med "pill" jobb men jag bara fixade det inte denna gången.. Och huset ser inte ens ut som ovan bilden, haha det var bara min vision av hur det skulle se ut men jag orkade inte fixa klart det, så hur den ser ut ser ni nedan.. och katten satte ju sig på taket också så det gick sönder, fick pussla ihop det med limpistol, aldrig igen, inte mig grej..
 

2012-12-25 19:36:39 | Vardagsuppdateringar

min jul

 Haha min fina bror med hans julklapp på huvudet var inte förberedd på att gossedjuret skulle röra på sig ;)
 
 
 En traditionell jul med familj och släkt, fick (bland annat) akrylfärger och en stor canvasduk och det ska användas flitigt!
 

2012-12-25 00:16:19 | Foto

merry christmas!

Godjul mina kära läsare! Idag ska famljen åka pulka, eller rättare sagt madrass och omedvetet träna bort julen samtidigt ;) Kommer snart tillbaka, ska lägga upp lite bilder från julafton då. Kram!
 
 

2012-12-22 11:37:52 | Kreativt

arbre de Noël

ma soeur, min syster
och en mindre glad bror på att vara med på med kort

Hej! I år fall bara en julgranskula i golvet, vet inte om vi någonsin varit så duktiga. Mina "julkulor" som jag stickat hänger också uppe, tänkte göra ett inlägg om det senare. Idag blir det julstädning hos familjen Ottosson så jag ska ladda upp och kanske hoppa ur morgonrocken. Hoppas ni alla har den fint i juletiden, Kram! <3

2012-12-16 21:31:57 | Vardagsuppdateringar

you´re all i ever needed

 
Hejhej! Två bilder från min helg, redigerade lite fler men glömde på något mirakulöst sätt bort att spara dem, så det blev lite mindre lyckat. Det har inte blivit mycket bloggande, varken känner för det eller hinner, så ni får ha lite tålamod med mig, kommer uppdatera när inspirationen kommer :)

2012-12-10 10:40:14 | Vardagsuppdateringar

Tänd ett ljus

Godmorgon! Jag sitter i skrivandets stund och äter frokust, bussen rullar om en kvart så jag ska skynda mig. Första lektionen blir det julpyssel på bilden, på onsdag ska vi ha ett julvernissage där vi säljer konstnärliga juldekorationer, bla mina stickade julgranskulor som jag tjatat lite om.. Nu ska jag slänga på mig skorna och springa till bussen. Hej!

2012-12-09 19:44:51 | Foto

Ave maria

 
Todiloo! En liten quick update såhär på söndagseftermiddagen, sitter med en fotoläxa och kan inte bestämma mig hur jag ska göra, bilderna ovan är egentligen inte klara men de är på g :) Har för övrigt stickat klart en julgranskula som jag ska fotografera och igår satte jag ihop en mall till ett pepparkakshus som jag tänkt sätta ihop med. Ni får ha det bra tills näst, hej!

2012-12-06 18:53:33 | Foto

i really must go

Arkivbilder från mitt förra december, i brist på annat. Får sånt dåligt samvete när jag inte uppdaterar när ni fortfarnade kollar in här. Sitter för övrigt och stickar julkulor, haha får se hur det går, kanske blir lite bloggmaterial ;)
 

2012-12-05 17:26:10 | Vardagsuppdateringar

håll mig

Tjenare! Så här ser det ut utanför fönstret och snart ska jag bege mig ut i vårat åtta minusiga grader och dra och jobba :] Hoppas ni stannar inne och kollar på någon mysig film eller var ni gör bäst. Kram :)
 

2012-12-02 19:36:11 | Vardagsuppdateringar

Julmarknad

Hej! Idag drog jag pappa och Elina till Jönköpings julskyltning. Jätte mysigt och trevligt. I åtta minus grader dock, haha tur att det fanns glögg, för elina och pappa då, själv gillar jag det inte. Den enda varma drycken jag dricker är varm oboy. Jag är väl utvecklad inom den punkten. Aldrig kaffe, eller te, uuhh nej, jag vägrar.
 

2012-12-01 19:16:50 | Kreativt

Julbak

 
Hej! Idag har vi julbakat, ätit pepparkaksdeg och druckit julmust.
           För att fixa till detta inlägget lite så kan jag säga att den bedårande klänningen mamma har på sig är denna, som jag virrade om för jääätte läge sedan, en klänning som jag sytt om till henne. Det har aldrig blivit av att vi har fotat den, vilket är väldigt synd men här får ni sålänge baksidan av klänningen ialla fall ;)
 
 

2012-12-01 10:24:59 | Vardagsuppdateringar

första december

Godmorgon! Så här har min morgon sett ut. Jag fick med mig min syster att gå upp kvart i nio och kolla på adventskalendern, så vi har varit uppe sen dess, men Elina ligger dock i soffan jämte och sover nu. Det är minus 7 ute, solen lyser och golvvärmen är på här inne, perfekt start på morgonen. Ska hoppa i lite kläder snart och dra till mamma och julbaka. Hej!