2013-01-28 16:49:54 | Vardagsuppdateringar

Round corners

 
 
 
 
Torsdags eftermiddag åkte jag och min resväska ner till Helsingborg och besökte min mamma. Fredagen bjöd på Lund där jag letade upp min bror, vi besökte Domkyrkan och stal gratis mat från en skola som hade öppet hus. Dagen slutade med thai-takeout i hans lägenhet med mamma och min syster också.
 
Jag har "bloggtorka" nu igen. Det händer ganska mycket i mitt liv just nu som tar upp stor plats, jag ska hinna med skolarbeten och kompisar, att flytta och träna (ingen träning=huvudvärk). Koppla av skulle vara skönt men det får vänta tills senare. Jag vill inte forcera fram inlägg för uppdateringens skull utan jag vill visa det som jag vill. Så det kommer när det kommer. Kram
 
 
 
 

2013-01-19 12:30:34 | Foto

En iskall vind

 
Jag snörade på mina vinterskor idag och gick ut i minus tjugo och klippte lite bilder. Jag har haft skolan hack i häl sen det drog igång med läxor, inlämningar och redovisningar. Jag vill bli bättre på att uppdatera, skanar att vara en aktiv bogg, men hittar inte tiden till att göra mina kreativa inlägg osv.. Så jag frågar er vad ni vill se(?) så fixar jag det! Kram :)

2013-01-05 17:41:53 | Sytt

move like you stole it

 
Tjoho! Ett stycke linne som jag sytt om. Jag glömde dock ta en före bild vilket är lite tråkigt. Jag har inte använt denna toppen på typ fyra år och den satt fint men såg ändå inte rätt ut så jag satt och sprättade upp "volang" stycket och sydde egentligen bara upp den och den blev som ny! ;)
 
Jag har på mig detta linnet i detta inlägget, och höll upp den just för att den var för lång..

2013-01-01 17:09:15 | Sytt

new years creation

Denna klänningen har legat i "utklädningslådan" på vinden sen jag var liten.. Så jag letade runt efter vad jag skulle ha på mig på nyår och lyckades klämma mig in i den här gamla skönheten från H&M, storlek 146..
Haha gulligt.. så jag bestämde mig för att sy om den!
 
Jag tog in den på sidorna, sydde in ärmarna, sprättade bort luvan som var sydd i overlock söm, tog typ en timma bara det.. haha. Sen så använde jag bakstycket som framsida istället, så toppen blir heltäckande fram och lite uringad i ryggen!
 
 Har på mig denna toppen igårdagens inlägg, här.