2012-10-31 11:54:49 | Vardagsuppdateringar

Crazy

 
Godmorgon! Wow jag ställde klockan på sju, stack in och gymmade i en timma, haha på lovet! Inte ens jag trodde att jag någonsin skulle skippa en sovmorgon. Stack till hemköp och köpte mina goddamnit apelsiner och frysta hallon. Nu sitter jag hemma och dricker smoothie och kollar på two and a half men, ska snart lägga näsan i lite plugg.
 

2012-10-30 14:10:45 | Vardagsuppdateringar

out walking

Godförmiddag! Jag och min syster ställde klockan på nio idag och tog en morgonrunda
på en timma runt sjön här i Taberg. Vi har lagat mat nu och snart drar vi iväg och tränar,
eller vi träna och träna, simmning ska det bli. Vi gjorde gymmet igår så det ska bli skönt
att sträcka ut musklerna snart, hej!
 
 

2012-10-29 15:13:00 | Foto

Random fact

Jag tror på det okända, vissa kallar det för andra sidan. Jag kollar gärna på tv program/domkumentärer som relaterar ämnet när jag får tid över. Jag typ gråter/eller rättare sagt så bara rinner det tårar ibland när jag kollar på programmen, inte för att det är sorgligt, rättare sagt för att det är, obehagligt? Kan inte sätta ord på det men jag tror på det till tusen.
 
Lite passande bild till Halloween tiden, tog det igår med hjälp av fullmånen och ljusen från gatan. Thats it, långexponering och litet bländartal.
 
 
 

2012-10-28 19:13:47 | Vardagsuppdateringar

julmust i oktober

HejHopp! Dagen har gått åt till jobb och middag hos mormor. Vi hjälpte henne även att köpa en kaffekokare, ett väldigt vilktigt och avgörande val, så hon stod på elgiganten med pappa i trettio minuter och valde ut den rätta medans jag och min syster satt i massagesstolarna 8) Fair deal, of course.
 

2012-10-27 16:54:56 | Foto

shadows

 

2012-10-26 21:38:29 | Vardagsuppdateringar

höstlov


Hej! Har precis kommit hem från en mysig snart på lovet! Bilderna är från waynes där jag fikade med vänner och hade det jätte nice. Sitter hemma nu och luktar på risen och kollar på The turist som rullar på tv, jag kanske äter en snart, äter dock inte godis vanligtvis, får bara taskig hy och hälsa av det så nej tack. Fast nu ligger dem där, i skålen och ser så goda ut. Haha enough of this, imorgon blir det Ariel och Eric med Angelica i allafall. Kram!

2012-10-25 18:55:45 | Foto

Camera raw


Hej! Var ute och fotade idag under fotolektionen, uppgiften var att jobba i raw så piece of cake. Imorgon får jag loooooooov! Hallelujah!! Kan lova er mer uppdatering då. Kort uppdatering idag, ska återgå till plugget, hej!

2012-10-24 07:12:48 | Vardagsuppdateringar

small bump

 
Godmorgon! Senaste nyheterna är att jag håller på att växa ut luggen och mamma försöker få mig sluta dricka mjölk, får dock se om hon lyckas, prognosen ser inte ljus ut. Japp. Lyssnar på lille käre Ed, äter frokust och ska snart hoppa på bussen till skolan. Ha de! ;)
 
 

2012-10-22 19:17:48 | Foto

non inspirational

Holla! Bjuder på denna otroligt högkvalitativa giffen, hoppas du inte har Epilepsi eller något liknande...
Inspirationen är tyvärr inte på topp så bloggen hamnar i kläm, men något jag taggar är sista veckan i skolan innan en hel sjudagars lov, kommer bli as gott, tänkte fira lite halloween, kolla på Snowhite and the huntsman, minst tre gånger, och den lilla sjöjungrun bara för att Eric är så snygg.
Sen så bli det en tripp upp till Stockholm också. Hej :)

2012-10-21 18:52:50 | Kreativt

sunday afternoon

Min söndagseftermiddag har sett ut så här :) Har försökt att ta igen lite jobb, planen var att jag skulle bli (hyfsat ialla fall) klar med en bilduppgift, måla i impressionism, expressionism, kubism, dada och surrealism, haha det gick inte, började måla på mig själv istället. Ska försöka en annan dag ;) Jag kollar på senaste projectrunway, (från usa, gud svenskarna vet ju inte vad de gör, så dåligt!) och blir lite inspirerad, så nu har jag plockat ihop måleriet och tänkte ställa mig vid provdockan och se vart jag hamnar. Hej!

2012-10-19 15:27:02 | Vardagsuppdateringar

bitter by meshell ndegeocello

Hejhej! Jag ligger i soffan hemma och värmer mig med raggsockar och en oversized kofta. Pappa kom precis hem så snart lär det bli eld i kaminen, ännu varmare med andra ord, men det behövs i detta vädret. Jag ska spendera kvällen med Greys Anatomy och Vampire diaries, händelserik fredag, lovin it ;)
 
(arkiv bild)

2012-10-17 17:33:29 | Vardagsuppdateringar

I cheated myself

 
Hej! Sry att jag inte har ngt bättre att se på än vad jag dricker just nu.. :) Stannade kvar extra i skolan för att plugga matte och nu sitter jag och räknar ner minuterna som är kvar innan jag sticker till jobbet, hann klämma in ett avsnitt med gossip girl innan det också, haha är en total serienörd, kan rabbla upp vad jag följer senare, nu ska jag återgå till skönheten nedan.
 
 

2012-10-16 20:59:00 | Sytt

the wonders of my world

 
Det här är en topp som jag satte ihop för evigheter sedan. Den enda draperande metoden jag kört på och det gick ju sådär, men ändå bra för en amatör skulle jag säga. Dock har jag bara använt den en gång och nu är det för sent för den är för liten. På bilderna så typ trycker jag ihop axlarna lite så bysten stannar innanför so to speak :]

2012-10-15 11:51:29 | Vardagsuppdateringar

through smoke

Godmorgon, sitter i skolan och målar. Tänkte bara titta in och önska dig en bra vecka, hej! :)

2012-10-13 16:19:40 | Vardagsuppdateringar

chokladpudding ikväll

Hejhopp, snart ska jag övningsköra iväg och spendera kvällen med slangen hos mammas ställe som är övergivet, så vi ska dit och återliva det, och äta chokladudding. Jag kanske ska tvinga henne att se på Snowhite and the huntsman också, bara för att den är galet bra, så har ni inget för er ikväll så sätt på den, stort rekomenderad!

2012-10-12 13:46:00 | Vardagsuppdateringar

sick

Hej! Hoppas ni har haft en bättre start på dagen än vad jag har haft. Vaknade halv fyra och somnade vid fem tiden sittandes i sängen med huvudet mellan benen. Så jag ringde in sjuk och missade min favoritlektion vilket suger. Men jag har pressat apelsinjuice nu och kollat på det senaste vampire diaries avsnittet som kompensation. Får se om jag orkar med kvällsplanerna men har inga stora förhoppningar.
Var ute och tog lite luft i det fina vädret och knäppte av bilderna :)
 

2012-10-10 17:21:59 | Vardagsuppdateringar

Im alive


Hejhej! Här ligger jag i sängen kollar på Hart och Dixie och bläddrar genom alla Elle bilagor från 2011. Ska göra ett sånt därt härligt modekollage igen och nu på tema byxor eller kjol. Annars ska jag iväg och jobba snart, om det är någon som undrar vad jag gör så är jag graciöst städerska åt Modellfabriken och Wecall, ett sammansatt kontor där jag hänger ca fyra timmar i veckan. Varit där i två år snart, eller tre, haha har noll koll, men lönen håller mig kvar. Alltid sjukt gött att ha annat att leva på än CSN ;)

2012-10-09 15:39:32 | Sytt

wake up honey

 
 
Detta sydde jag när jag gick i nian! Jag hade totalt glömt bort att blogga om detta, fotade för länge sedan men glömde väl att publicera det ;) Det var ett återvinningsprojekt, vi skulle möblera om gamla kläder. Kjolen är egentligen en klänning som jag växt ur så jag kapade den på hälften, sydde upp den, annars slutade den vid knänen. Toppen gjorde jag själv, jag använde en enkel lappteknik och tyget kom från två gamla tshirts. Piece of cake ;)
 

2012-10-08 12:36:26 | Vardagsuppdateringar

shiny morning

 
Godmorgon! Dessa byxor satt jag med i två timmar igår och sydde upp! De var 11 cm för långa, så jag raksömmade upp dem och så satt jag och hansydde osynliga stygn om det skulle vara så att jag skulle vilja ha dem längre, till exempel med klackskor, eller om jag mirakulöst skulle börja växa lite vilket skulle vara riktigt nice ;) Har studiedag imorgon så kvällen ska jag spendera med min finaste Alexandra, hej! :)

2012-10-07 21:51:43 | inredning

So it goes

 
Hej! Under helgen har jag renoverat i mitt rum som såg ut så här tidigare. Måste erkänna att jag var en smula nere då, försökte med tiden ställa in lite grejer på rummet, ex stolen med (fusk)fårskinnet (se nedan) men jag fick ångest och tyckte att det bara blev rörigt, jag har ändå varit glad med bara min säng på rummet. Men! Men nu kände jag för att stiga upp och fixa till det så nu så hoppas jag bara på att alla ljus inte ska ta eld ;) Få hålla koll under kvällen som jag för övrigt ska spendera framför The wedding date nu, haha är inne i något romatic movie mood så nu ska jag playa, ha det bra! :)
 

2012-10-06 17:32:19 | Vardagsuppdateringar

tummen upp

Hejhejhej! Idag övningskörde jag iväg med min pappa och syster. Vi drog och kollade på bilar, jag och Elina tog oss varmchoklad medans pappa pratade med bilförsäljare, sen så tog vi en biltur också i någon peugeot, jätte fin och rymlig innuti men mindre rolig att köra så någon affär blev det dock inte.. Både jag och pappa har förälskat oss i Nissan qashqai så jag hoppas att det blir en sådan ;) Bye

2012-10-05 21:41:47 | Foto

Part two

2012-10-05 08:40:02 | Vardagsuppdateringar

värld full av liv

Hej! Igår slutade jag halv fem, hann komma hem och äta lite, sen stack jag vidare till ett spinningpass! Så jag hann inte blogga.. Men jag kanske kan slänga in ett inlägg till idag för kompensation ;) Sitter för övrigt på lektion och kollar på en film om Textilindustrins baksida, verkligen inte roligt. Ska nog börja köpa secondhand.. haha får se hur länge jag kan hålla det.. Bilden tog jag på vägen in till skolan, ska ha foto snart så kameran är med. Ha det bra :)

2012-10-03 16:05:13 |

autumn

 
Hej hej hej! Här står jag lite oskyldigt i mitten av en åker. Tvingade med mig min syster att fota lite höstbilder innan skolan började. Mina två första lektioner var inställda så jag åkte in för att ha en svenska lektion, men läraren kom aldrig så dagen har varit ganska meningslös. Men nu sitter jag hemma och kollar på The last song, haha brukar inte vara suckern för emotional filmer men jag var sugen på denna så nu rullar den på tvn. Pluggar samtidigt och peppar lite jobb snart. Ha det bra!

2012-10-02 15:51:38 | Vardagsuppdateringar

mr. know it all

Tre bilder från helgen då vi firade min syster som blivit nitton.
Jag har lämnat in ett stort digitalt projekt idag och nu känner jag mig tusen gånger lättare, ska bli skönt att börja med något nytt. Sitter annars och klipper i lite tidningar och ska skissa lite ideer till textilen.
Ha det fint ♥

2012-10-01 12:27:00 | Vardagsuppdateringar

godmorgon

Hej! Jag sitter i skolan och jobbar med konstens ismer.. Hann knäppa av en bild innan jag stack hemifrån och bilden till höger är ett skolprojekt som ska vara klart imorgon, jag har blurrat bilden lite för den är verkligen inte klar. Så jag har hela dagen full med skolarbeten. Hoppas ni har en skön dag!