2012-08-31 20:45:07 | Vardagsuppdateringar

Hålkamera


Hejhej hallå! Idag i skolan var vi och fotade med en hålkamera som vi byggt ihop själva. Väldigt enkelt och roligt! Efter vi fotat efterbehandlade vi fotografierna i vätskor som framkallade negativet. Så sjukt intressant och fascinerande att bokstavligen se fotot växa fram från ett vitt papper. Bilderna ovan är tagna från mörkerrummet utan blix och på högsta iso, så kvaliten är ju inte den härligaste men känslan var as go. Man ser knappt något i rummet, kameran fångar ju upp mer än ögat själv när man är där inne. Bilderna nedan är en av bilderna vi tog, vi lyckades med någon mer som var snyggare men det var denna jag lyckade fånga i kameran, orginalet är till vänster, ett negativ, jag omvände den högra i photoshop så den blev positiv, alltså typ, det vi kallar normalt.. ;)
 

2012-08-25 22:27:00 | Kreativt

You and I go hard

haha wow, det började med en enkel liten läxa, jag skulle göra ett mode kollage som ska fungera som inspirationskälla, och tja, några kasettband och rättare sagt sex timmar senare så har jag inte en utan fem stycken. Jag är verkligen, definintivt duktig på att överarbeta skolarbeten. Jag visar bara fyra stycken för den sista så skrapade jag ihop de sista bitarna och så var inspirationen ganska torr så den blev lite medioker.
 
Annars har jag har fått lite upplysningar om att uppdatera mer så jag ska anstänga mig lite mer i veckan som kommer. Kram!
 

2012-08-19 23:31:33 | Sytt

Korsetten

 
Hej! Jag har haft dessa bilderna klara för er ett tag men jag har njutit av det fina vädret och av de sista dagarna på lovet, helt galet vad fort det har gått. Men ialla fall, detta var ett sjukt roligt projekt och den sitter jätte fint och är bekväm för att vara en korsett ;) Jag ska seriöst överväga att hitta någon i min storlek som kan modellera åt mig för så fort jag står framför kameran fryser jag.. men det är ju vad jag har på mig som är i centrum, på tal om modellera så är klänningen jag sytt åt min mamma klar så vi ska bara pricka in ett datum som både hon och jag kan så kommer de bilderna också. Ha det fint :)
 
 
 
Relaterande inlägg: här och här.

2012-08-16 07:09:32 | Vardagsuppdateringar

mornin

Godmorgon Godmorgon! Jag har haft en sån där härlig natt till där jag inte sovit någonting. Jag gav upp vid fem tiden, satte mig på cykeln och trampade mig genom ormar och brännäslor för att fota soluppgången vilket var uppfriskade och vackert :)
 
Sådandär outfits bilder varje blogg bjuder på har jag här också! Pigg och glad tjej med stylat hår. Om två timmar ska jag egentligen gå upp för att dra in till stan, jag kommer dö på bussen om jag känner mig rätt, när jag väl är hemma efter det ska jag göra färdigt korsetten. Dagens schema fick ni där med ja. Ha det fint! :)
 

2012-08-14 17:34:25 | Kreativt

I´ll go wherever you will go

Hej! Kommer ni ihåg inlägget där jag jobbade på en korsett? Nu är den nästan klar ;) Jag ska fålla och göra hål för snörning vilket kommer bli det jobbigaste av allt arbete. Förhoppningsvis kan den dyka upp inom någon dag här, klar.

2012-08-12 04:03:41 | Vardagsuppdateringar

Renovering

Godmorgon! Välkomna en ny design! Jag har möblerat om de senaste dagarna och det kommer bli lite småförändringar framöver, är inte 100% klar, men jag ville sticka in huvudet, uppdatera och låta er veta att det är lite bloggdesign som jag pillar med nu. Jag har mozz ff som webbläsare så jag ser bloggen som bilderna nedan, det kanske blir annurlunda med explorer ex, jag är totalt förrvirrad egentligen men jag testar mig fram med alla kodmallar osv, tillslut ska det nog gå :) Hej
 
 

2012-08-07 06:16:15 | Vardagsuppdateringar

sunrise

Godmorgon! Klockan är 06.11 och jag har precis knäppt av några bilder nu när solen vaknade.
Jag har inte somnat än, legat och vridit på mig de senaste fyra timmarna, så jag gav upp. Åt frokust vid 4, bläddrade igenom lite böcker, i brist på annat. Och ja, sen så gick solen upp... Om tre timmar ringer alarmet som tar min in till staden för lite vänskapligheter, så jag ska häfta ihop mina ögonlock nu. Ha det fint!
 

2012-08-06 14:02:20 | Kreativt

almost done

Tjabba! Här är det lovade inlägget som jag snackade om igår. En gammal klänning till mamma som jag renoverar :) Allt är egentligen klart så, så fort mammsen kommer hem från arbetet så ska det tesats och sys ihop!

2012-08-05 21:13:17 |

vacation

Tjohoo! Jag har befunnit mig i Skåne de sensate dagarna, varpå den kreativa uppdateringen. Innan jag tog av så jobbade jag på en klänning till min mammas födelsedag, en gammal klänning som hon använde för länge sedan som var/är för stor (nu) och allmänt gammeldags. Jag återkommer med bilder imorgon :) Kram!